Поліція проводить рейди на Харківщині

29.09.2016 05:28 Влада
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
За дорученням керівника області Юлії Світличної відбулась нарада щодо випадків отруєння алкоголем жителів регіону.

Керівники підрозділів обласної адміністрації, представники ГУ ДФС України у Харківській області, Держпродспоживслужби, ГУ ДСНС у Харківській області, СБУ, Нацполіції та прокуратури області взяли участь у заході та інформували про розслідування у справах, які відкрито за фактами отруєнь.

Так, позачергові засідання комісії ТЕБ та НС були проведені у Вовчанському районі, де зафіксовано більшість випадків отруєння. Були виявлені та ліквідовані точки продажу сурогатного алкоголю, районними адміністраціями проведено подвірний обхід населення з метою інформування щодо наслідків вживання алкоголю невідомого походження. До інформування також були залучені районні засоби масової інформації. Районними відділами поліції проведено рейди по закладах торгівлі з метою недопущення продажу неліцензійного алкоголю.

За підсумками наради було доручено вжити всіх передбачених законом заходів щодо розслідування фактів отруєння та запровадження дій для запобігання розповсюдження сурогату алкоголю, а також посилити роботу з інформування населення області.

Довідка:

За інформацією прокуратури Харківської області, станом на 28 вересня в області зафіксовано 20 летальних випадків внаслідок отруєння сурогатами алкоголю. Крім того, ще 22 особи перебувають у медзакладах Харкова та області. У тому числі, у Вовчанському районі 12 людей померло, 6 госпіталізовано, в Ізюмському районі - 3 померлих, 12 госпіталізованих; у Харківському районі - 3 померлих, 2 госпіталізованих; у Борівському - 2 померлих, у Барвінківському районі та місті Харків - 2 госпіталізованих.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта