Понад шістдесят сімей військовослужбовців отримали квартири у Чугуєві

25.12.2012 07:22 Влада
фото Регіонального медід-центру МОУ фото Регіонального медід-центру МОУ
64 сім'ї військовослужбовців Чугуївського гарнізону отримали оглядові ордери у будинку по вулиці Горішного, 141 у Чугуєві.

Власниками нових 1-но та 2-х кімнатних осель стали військовослужбовці 203-ї навчально-авіаційної бригади та 92-ї окремої механізованої бригади 6 армійського корпусу. При цьому, сім двокімнатних квартир передаватимуться господарям на правах постійного житла, а статус решту осель житлова комісія  визначила, як службові.

- На черзі введення у дію знаходяться ще три п’ятиповерхових будинків у Чугуєві загальною кількістю 120 квартир. Їхнє заселення заплановано на другу половину 2013 року, - заступник начальника Центрального територіального управління капітального  будівництва Міністерства оборони України Олександр Авраменко.

За словами начальника Чугуївського гарнізону полковника Володимира Козака пріоритет у розподілі житла надавався тільки тим, хто має певні пільги чи гостро потребує у окремому приміщенні.

- Усі льотчики авіаційного з’єднання, які виявили бажання отримати житло в цьому будинку, реалізували це своє першочергове право згідно чинного законодавства. Деякі спірні питання щодо видачі квадратних метрів окремим особам, ми виносили на загальні збори частини. Також, зазначу, що ми не відмовили жодному з тих, хто виховує сам дітей, у кого є інваліди в сім’ї, тощо. Тож, командування гарнізону додержувалося принципів соціальної справедливості та прозорості під час складання списків власників помешкань, - зазначив у спілкуванні з журналістами полковник Володимир Козак.

Автор: Администратор сайта