Порядок медоглядів призовників Харківщини змінюється - ХОДА

11.07.2014 14:12 Влада
fb.ru fb.ru
За результатами роботи обласної призовної комісії прийнято рішення щодо необхідності удосконалення роботи районних призовних комісій.

Про це повідомив заступник голови ХОДА, голова обласної призовної комісії Василь Хома.

По-перше, Василь Хома наголосив на потребі суттєво змінити систему медичних оглядів призовників з метою недопущення випадків неповернення призовників до військкоматів після додаткового медичного обстеження. Відтепер рішення щодо призову на строкову військову службу призовників, які за показниками потребують додаткового медичного огляду, буде прийматися призовними комісіями безпосередньо у лікувальному закладі після проведення обстеження та прийняття рішення медичною комісією того ж дня. З цією метою медичні та призовні комісії до кінця липня будуть працювати щоденно.

По-друге, члени обласної призовної комісії окремо звернули увагу на узгодженість дій органів внутрішніх справ та військових комісаріатів. За результатами спільних рейдів співробітників міліції та військових комісаріатів за ухиляння від призову призовники будуть оголошуватися в розшук та притягуватися до відповідальності.

По-третє, у Харківській області обласним військовим комісаріатом буде проведено інвентаризацію всіх приміщень районних (міських) військових комісаріатів Харківської області, за підсумками якої буде вжито невідкладних заходів щодо поліпшення умов їх діяльності.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта