Ремонт доріг на Донецьк, Вовчанськ та Печеніги буде завершений вчасно – М. Добкін

23.07.2012 09:41 Влада
Михайло Добкін пояснив, чому в області дещо загальмувався рівень ремонту доріг.

Головна причина полягає в тому, що Харків був зосереджений на проведенні чемпіонату Європи з футболу. і ремонт доріг під час Євро–2012 міг призвести до заторів. Про це Михайло Добкін повідомив під час зустрічі "Чай з губернатором".

– Ми всі дороги, які мали реконструювати, зробили до Євро–2012, а за решту взялися тільки зараз. Адже потрібно було почекати, поки роз’їдуться всі вболівальники. Ми не могли провокувати транспортний колапс, ремонтуючи дороги, – сказав голова облдержадміністрації.

Михайло Добкін підкреслив, що заплановане будівництво доріг Харків – Донецьк, Харків – Вовчанськ, Харків – Печеніги буде виконано в обумовлені строки.

– Ці завдання ніхто не знімав, ми плануємо все зробити швидко, якісно, так само, як ми зробили дорогу по території Харківської області в напрямку Києва. Там дорога тільки з першим шаром асфальту. Або в цьому, або в наступному році ми покриватимемо її другим шаром асфальту. І коли ми це зробимо, дорога буде така сама як окружна, яка вже пережила дві зими, – підкреслив губернатор.

Юрій Борщ, матеріал з газети "Слобідський край" №87 від 21.07.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта