Ремонтні роботи в Наталинському навчальному комплексі будуть завершені до початку навчального року - Сергій Чернов

07.07.2016 14:45 Влада
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов сьогодні під час робочої поїздки до Красноградського району ознайомився з ходом ремонтних робіт в Наталинському навчально-виховному комплексі.

У шкільному і дошкільному корпусах Наталинського навчально-виховного комплексу оновлена система опалення, ведуться роботи по заміні системи енергопостачання та впроваджуються енергозберігаючі технології. Ремонтуються стіни і стелі. У школі з'явиться водопровід і санвузли.

«Багато ремонтних робіт в Наталинському НВК здійснюються в рамках реалізації міні-проектів, що перемогли на обласному конкурсі «Разом у майбутнє». На цьому прикладі ми бачимо результат зусиль з об'єднання можливостей бюджетів різних рівнів та діяльності ініціативної групи місцевої територіальної громади», - підкреслив голова обласної ради.

Сергій Чернов повідомив, що всі три проекти, що реалізуються в даний час у навчально-виховному комплексі, будуть завершені до початку навчального року.

«Величезна подяка всім, хто бере участь у реалізації цих проектів – батьківському і педагогічному колективам, депутатам місцевих рад та спонсорам. Кошти, які витрачаються на дітей, ніколи не будуть витраченими даремно, це вкладення в майбутнє нашої країни», - упевнений Сергій Чернов.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта