Роботу молоді пропонує Харківська облдержадміністрація

26.06.2012 14:22 Влада
Хочешь поїхати на море або отримати досвід роботи з дітьми у літніх таборах - приходь до ХОДА!

В Харківський області станом на 22 червня  сформовані та діють 52 молодіжні трудові загони (МТЗ)  загальною кількістю близько 2 тисяч учасників. З них 770 студентів, 1048  старшокласників та 43 особи  незайнятої  молоді, повідомляє сайт ХОДА.

За видами робіт було створено  15 сільськогосподарських молодіжних трудових загонів, 7 – реставраційних,  6 - у сфері обслуговування, 3 -  волонтерської діяльності,  1 -  будівельний  та 20 інших (громадські роботи, благоустрій міста, тощо).

    Чотири молодіжних трудових загони сформовані  фахівцями відділу «Молодіжний центр праці» комунальної установи «Харківський обласний центр молоді» з безробітної та студентської молоді. Влітку вони працюють в якості робітників пляжу (6 осіб) в АР Крим, п. Партеніт ЛОК «Айвазовський»;  у сфері обслуговування (10 осіб)  м. Ялта санаторій «Узбекистан» та м.Євпаторія;  в якості аніматорів (2 особи) АР Крим, санаторій «Кримське Приазов’я»; в якості вожатих (4 особи) табір «Аист», Зміївського району Харківської області.

Загалом протягом літа на Харківщині планується сформувати та забезпечити роботу понад 100 МТЗ, в яких будуть задіяні понад 3 тисяч учасників з числа різних категорій молоді.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта