Розвивати цивільну авіацію в Індії хочуть харківські авіапідприємства

08.02.2013 09:22 Влада
http://kondratti.livejournal.com http://kondratti.livejournal.com

Про це сьогодні йшлося під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні паном Радживом Кумаром Чандером з головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим та першим заступником голови Харківської облдержадміністрації Валентином Дулубом.

- На Харківщині передовими темпами розвивається літакобудування і в нас є низка авіапідприємств, що визнані у світі, - зазначив Валентин Дулуб. - Зважаючи на це, є прекрасна нагода співпрацювати в напрямі розвитку цивільної авіації в Республіці Індія. До того ж, наші спеціалісти та науковці в цій галузі мають передові розробки, що стануть в нагоді індійським партнерам.

У свою чергу, Раджив Кумар Чандер висловив зацікавленість у реалізації цього проекту. Але слід провести зустрічі з керівництвом приватних авіапідприємств Республіки Індія. 

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов запропонував укласти міжрегіональну домовленість між Харківською областю та одним зі штатів Республіки Індія. На його думку, таким чином взаємовигідні двосторонні проекти будуть розвиватися більш активно. 

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта