Сергій Чернов оприлюднив фото з особистого архіва та розповів, як грав на весіллях (ФОТО)

08.01.2013 07:41 Влада
фото з архіва Сергія Чернова фото з архіва Сергія Чернова
Один з найвідоміших політиків Харківської області, голова обласної ради Сергій Чернов колись серйозно займався музикою.

І не просто як хобі – цим він заробляв на життя. Чому кар’єра артиста не склалася і як сьогодні в ньому борються дві особистості, Сергій Чернов розповів ексклюзивно «СК».

Грав на багатьох весіллях

Тільки повністю присвятивши себе одній справі, можна досягти в ній успіху, упевнений голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. Багато років тому він зробив дуже нелегкий вибір, завдяки якому згодом став успішним політиком і одним із керівників цілого регіону. А все могло бути зовсім інакше. І сьогодні ми б знали Сергія Чернова не як голову Харківської обласної ради, а, можливо, як відомого музиканта.


Заняттям музикою Сергій Іванович віддав близько 15-ти років свого життя. Спочатку було п’ять років навчання в музичній школі по класу акордеону, а потім ще років із десять роботи в різних музичних колективах.

– У радянські часи це було престижно, – пригадує Сергій Чернов. – По-перше, ти отримував велике задоволення від того, що займаєшся своїм хобі. До того ж, у ті часи це був непоганий заробіток. Я грав на дуже багатьох весіллях.

Сергій Чернов був членом відомого тоді й дуже потужного Харківського об’єднання музичних ансамблів – ХОМА, працював у різних будинках культури, у залах сімейних урочистостей, у кафе і в багатьох інших місцях. Неодноразово брав участь у різноманітних концертах, конкурсах, фестивалях... А потім у його душі почалася боротьба.

– Я отримав серйозну професію – інженера-механіка. Довелося обирати: чи й далі займатися музикою, чи працювати за фахом, який отримав. Переміг вибір серйозної професії, – розповідає Сергій Іванович. – Це зовсім інше життя. А суміщати ці дві сфери (музику й роботу інженера. – Авт.) не можна, адже будь-якій справі, щоб досягти в ній успіхів, потрібно віддаватися повністю й жити тим життям, у тому ритмі, в якому живуть твої колеги. Якщо музика – то це постійні гастролі, репетиції, робота над собою. А якщо ти зупинився, то вже тягнеш усіх за собою назад. Цього допускати не можна.

Юлія Горобець, матеріал з газети "Слобідський край" №2-3 від 05.01.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта