Що буде із соціальними виплатами. Коментар Добкіна

21.02.2014 07:16 Влада
http://ua.korrespondent.net http://ua.korrespondent.net
Учора, 20 лютого, під час прес-конференції голова ХОДА Михайло Добкін запевнив, що соціальні виплати здійснюються.

За його словами, усі соціальні виплати зараз надходять вчасно. Але є проблеми з іншими виплатами.

- Соціальні виплати сьогодні продовжують надходити в необхідній кількості. Є проблеми з іншими видами платежів, але вони не є такими, без яких люди не зможуть прожити. Тому, якщо не буде паралізована робота Державного казначейства, якщо Кабінет Міністрів не потрапить до рук мітингувальників і не буде спалений, якщо не буде знищена система проходження платежів по країні, то всі ці виплати будуть забезпечені, - сказав губернатор.

У той же час Михайло Добкін сказав, що не знає, чи будуть необхідні надходження з бюджету, аби вирішувати інші питання благоустрою міста та області, приміром ремонт доріг.

 - У зв'язку із ситуацією, яка склалася в країні сьогодні, економіка відійшла не на другий, а на 22-й план. Я не знаю, які суми субвенцій, дотацій отримає Харківська область, а саме там закладені гроші на будівництво доріг. Виходячи з цього, я не знаю, скільки ми на дороги передамо з обласного бюджету, тому що у мене є пріоритети, - сказав Михайло Добкін. - Якщо я буду вибирати між дорогами і ремонтом лікарень - я буду ремонтувати лікарні. Якщо я буду знати, що частина коштів з центрального бюджету перейде в наш регіон, то тоді я обласними грошима буду закривати ті фінансові дірки, які з'являться

За його словами, федералізація дасть можливість залишити більше грошей в області, дасть не лише економічну незалежність, а й вирішить багато розбіжностей між областями.

Леонід Пісня

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта