Що побачив Вілкул на будівництві Харків-Арени (ФОТО)

16.08.2013 14:16 Влада
фото Ігоря Тесло фото Ігоря Тесло
В кінці серпня розпочнеться закладання фундаменту в будівництві унікальної мультифункціональної “Харків-Арени”.

Як розповів директор Департаменту містобудування та архітектури облдержадміністрації Михайло Рабинович, усі будівельні роботи виконуються в строк і аналогів цьому спортивному закладу немає.

Проект розробили спільними силами українсько-литовські архітектори і він відповідає всім передовим вимогам. Чотириповерхова будова розрахована при проведенні баскетбольних матчів на 6 тис. глядацьких місць, хокейних — понад 5 тис. місць та культурно-масових заходів — більше 7 тис. місць.


- Зараз в Україні ведуться будівельні роботи щодо спорудження семи спортивних сучасних арен, одна з яких у Харкові, - зазначив віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул. - На новій багатофункціональній “Харків-Арена” можна буде проводити змагання з майже 100 видів спорту, зокрема, з баскетболу, волейболу, легкої атлетики, єдиноборств тощо. Арена передбачає можливість влаштування льодового покриття, що дасть змогу проводити також змагання з фігурного катання та хокею. Крім того, тут відбуватимуться концерти, виставки та інші громадські заходи.


Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта