Що зараз відбувається на східному кордоні України. Інформація Міноборони

28.03.2014 11:56 Влада
http://obozrevatel.com/ http://obozrevatel.com/
Навчання українських військових на кордоні з Харківщиною тривають.

На східних рубежах держави зараз несуть службу військові частини Сухопутних військ та Повітряних Сил Збройних Сил України. Вони разом з іншими силовими відомствами продовжують вдосконалювати бойові навички у визначених районах, повідомили у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

На даний час, завершилося обладнання польових таборів, налагоджене всебічне забезпечення життєдіяльності військ у різних умовах тощо.

З метою подальшого підвищення професійного рівня захисників Вітчизни, отримання необхідних вмінь у застосуванні озброєння та спеціальної техніки постійно проводяться польові навчання, бойові стрільби та польоти військової авіації.

За словами командирів підрозділів, велику моральну та матеріально-технічну допомогу надає місцеве населення, керівництво регіональних органів самоврядування, представники громадських об’єднань та інші.

У таких складних умовах військовослужбовці демонструють свою готовність зберегти територіальну цілісність, проявляють патріотизм і любов до свого народу. Так, чимало солдатів строкової служби, які цієї весни мали б звільнитися у запас, вирішили підписати контракт з Оборонним відомством, аби нести службу в ролі військовослужбовців-контрактників.

Паралельно в частинах Збройних Сил України, до яких із запасу призвано військовозобов’язаних, тривають заходи щодо швидшої постановки до строю новобранців.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта