Ситуація у Харкові під контролем - Ігор Балута

02.05.2014 17:42 Влада
http://atn.ua http://atn.ua

Скоординовані дії обласної державної адміністрації, правоохоронних органів, міської та обласної рад дозволили стабілізувати ситуацію в Харкові і Харківській області. Про це журналістам розповів голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута.

Читайте також: Першотравневі хвилювання під різнокольоровими прапорами у Харкові (ФОТО)

За словами Ігоря Балути, цього вдалося добитися за рахунок злагодженої роботи обласної влади з Міністерством внутрішніх справ України, Головним управлінням МВС у Харківській області, Службою безпеки України, органами місцевого самоврядування.

- Ми активно працювали щодо виявлення зв'язків сепаратистів. Прокуратура, у свою чергу, давала правильну кваліфікацію даним правопорушенням. Ви самі знаєте, як пройшла операція із звільнення обласної адміністрації, як ми діяли після цього. І я хочу сказати, що такими спільними зусиллями ми змогли стабілізувати ситуацію в регіоні, - зазначив голова ОДА.

З іншого боку, зауважує Ігор Балута, обласна влада вислухала всіх людей, які сьогодні протестують на площах міста. «Ми вислухали тих, з ким можна говорити. Їхня думка була врахована. Всі ті пропозиції, які є конструктивними, ми направили віце-прем'єрові - пану Гройсману, який, я впевнений, врахує їх при підготовці та реалізації реформи місцевого самоврядування», - підкреслив глава області.

Ігор Балута висловив сподівання, що свято 9 травня також не буде затьмарене протистоянням і пройде без серйозних порушень закону.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта