Справу про вбивство судді Трофимова розслідують нові люди

17.04.2013 07:41 Влада
http://trud-ost.ru http://trud-ost.ru
Справу вбивства харківського судді Володимира Трофимова та його сім’ї віддали новим слідчим.

Як повідомив начальник Головного управління МВСУ в Харківській області генерал-майор міліції Олег Демченко, розслідування справи про вбивство сім'ї Трофимових зайшло в глухий кут. Про це він сказав інтерв’ю УНІАН, повідомляє газета Время.

- Я виїжджав на місце цієї трагічної події. Звичайно, через багато днів після того, що сталося. Але кожний злочин залишає свій слід. І його потрібно побачити. При вивченні матеріалів розслідування в цій історії стало видно багато «чорних плям», на які я, як нова людина, відразу звернув увагу. Зараз оновлена слідчо-оперативна група, що працює у цій справі, - повідомив Олег Демченко.

Він також сказав, що у розслідуванні цієї справи були допущені помилки.

- Не хотілося б зараз це обговорювати ... Взагалі, при кожному вивченні справи свіжим поглядом з'являється інше бачення. Але, якщо хочете ... Так, були помилки. Були деякі речі, ряд моментів, на які, на жаль, не звернули уваги. Підготовлено новий комплекс оперативно-розшукових заходів, - зауважив генерал-майор міліції.

Нагадаємо, 15 грудня 2012 року харківського суддю володимира Трофимова, його дружину, сина та співмешканку сина убили та відтяли їм голови.

Джерело: Время
Автор: Администратор сайта