Стадіон "Металіст" належить громаді, рахунки Курченка заарештовані - Чернов

05.11.2014 14:01 Влада
forum.metalist-kh-stat.net.ua forum.metalist-kh-stat.net.ua

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов на прохання представників ЗМІ розповів про подальшу долю стадіону «Металіст».

Як повідомив голова облради, за умовами договору купівлі-продажу стадіону «Металіст» до обласного бюджету із 674 мільйонів гривень надійшло 110 мільйонів гривень. Інша належна сума внесена не була.

«За підсумками двох судових засідань було ухвалене рішення щодо розірвання договору купівлі-продажу цілісного майнового комплексу та стосовно стягнення неустойки у сумі майже 135 млн грн. з ТОВ «Спортивний комплекс «Стадіон Металіст».

Читайте також: СЕРГІЙ ЧЕРНОВ: ДО ОБЛАСНОЇ РАДИ ЗВЕРНЕНЬ ЩОДО СПРАВИ КУРЧЕНКА НЕ НАДХОДИЛО
                     У ЗОНІ АТО ЗАГИНУВ 19-РІЧНИЙ УЛЬТРАС "МЕТАЛІСТА"
                     КОЛИ В БЮДЖЕТ НАДІЙДУТЬ ГРОШІ ЗА "МЕТАЛІСТ". КОМЕНТАР ГОЛОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛРАДИ

У відповідь потенційний покупець (бізнесмен Сергій Курченко. - Ред.) подав касаційну скаргу. Вона ще не розглянута. Водночас, згідно з рішенням господарського суду, є постанова виконавчої служби про арешт всього рухомого та нерухомого майна потенційного покупця стадіону, щоб виконати рішення суду з виплати неустойки», - повідомив голова обласної ради.

Відповідаючи на запитання, у чиїй власності зараз стадіон «Металіст», Сергій Чернов зазначив: «Договірні зобов’язання купівлі цілісного майнового комплексу виконані не були, акт прийому-передачі не підписаний. Стадіон знаходиться у спільній власності територіальних громад».

Автор: Администратор сайта