Тенюха зняли з посади міністра оборони України

25.03.2014 10:49 Влада
http://www.ipnews.in.ua/ http://www.ipnews.in.ua/

Верховна Рада проголосувала за відставку Ігоря Тенюха та підтримала постанову про призначення на цю посаду Михайла Коваля.

Народні депутати підтримали постанову про відставку Ігоря Тенюха з посади в.о. голови Міністерства оборони України. За відповідне рішення проголосували 228 народних депутатів.
Раніше сьогодні парламент не прийняв відставку Тенюха згідно з поданою ним заявою. За відповідне рішення проголосували 197 народних депутатів із 226 необхідних.

Народні депутати також підтримали постанову про призначення Михайла Коваля на посаду в.о. міністра оборони України. За відповідне рішення проголосував 251 народний депутат.

Коваль - член Координаційної ради з питань розвитку козацтва в Україні, директор департаменту Адміністрації Держприкордонслужби, генерал-полковник.

5 березня в Криму стався інцидент з викраденням Коваля , який очолював оперативну групу Держприкордонслужби щодо ситуації в Криму. Інцидент стався близько 16:00. Нібито його викрали представники самооборони і російські військові. Пізніше ввечері він був відпущений.

Джерело: РБК-Україна
Автор: Администратор сайта