Центр з надання адмінпослуг відкрили у Лозовій

12.09.2013 10:44 Влада
http://armyansk.info/ http://armyansk.info/
У Лозовій відкрили Центр надання адміністративних послуг при Лозівській райдержадміністрації.

Громадяни зможуть отримувати 45 адмінпослуг в одному місці та цілком безкоштовно. Установа працює без перерви на обід.

У Центрі працюють троє осіб, але штат планують розширювати. Приміщення центру знаходиться в одному будинку із місцевим відділення пошти.

- До 1 жовтня подібні дозвільні центри будуть відкриті у всіх райцентрах та містах обласного підпорядкування. Це робиться для спрощеного отримання громадянами області різних документів та довідок, - сказав заступник губернатора Харківщини Євген Савін.

Як повідомила директор Центру Вікторія Ткаченко, зараз центр надає 45 адмінпослуг. Більша їх частина, а саме 30 послуг, стосуються Управління праці та соціального захисту Лозівської РДА.

Також, за словами Вікторії Ткаченко, із Центром співпрацюють вісім управлінь РДА. 

- По управлінню праці та соцзахисту громадяни можуть отримати, наприклад, призначення соціальних виплат, отримати посвідчення. По управлінню сім'ї, молоді та спорту проводимо оформлення путівок на оздоровлення дітей у дитячих таборах. Також видається посвідчення матері-героїні та багатодітної родини, - сказала Вікторія Ткаченко.

Директор Центру відзначила, що перелік послуг буде розширюватися. Планується, що їх буде 65. Зокрема до переліку послуг Центру увійдуть послуги відділу міграційної служби. Тобто мешканці району, є не є громадянами України, зможуть у Центрі отримати довідку про те, що вони вільно володіють українською мовою. 

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта