Турчинов прийняв обов'язки головнокомандувача та провів низку кадрових змін

26.02.2014 09:43 Влада
http://lugansk.comments.ua/ http://lugansk.comments.ua/
В. о. Президента України, спікер Олександр Турчинов взяв на себе обов'язки верховного головнокомандувача Збройних сил України.

Про це йдеться в указі № 140 "Про прийняття обов'язків верховного головнокомандувача Збройних сил України" від 26 лютого.

"Відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 та статті 112 Конституції України приймаю на себе із цього дня обов'язки верховного головнокомандувача Збройних сил України", - йдеться в указі.

Також сьогодні Олександр Турчинов звільнив з посад низку держслужбовців вищого рангу. Звільнений з посади керівника Держуправління справами Андрій Кравець, Андрій Клюєв з посади глави Адміністрації Президента України (АП), перший заступник глави АП Андрій Портнов, заступник глави АП Сергій Ларін.

Натомість тимчасово виконувати повноваження глави Адміністрації Президента Олександр Турчинов доручив Олегу Рафальському.

Зазначимо, згідно з інформацією на сайті Президента, із квітня 2011 р. Рафальський обіймав посаду заступника глави Адміністрації Президента України.

В. о. Президента України Олександр Турчинов також звільнив Миколу Злочевського з посади заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) та призначив Георгія Берадзе тимчасово виконувати обов'язки керівника Державного управління справами.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта