У Добкіна рапортують: план прибирання області перевиконали

27.05.2013 08:35 Влада
http://yakovlivka.edu.kh.ua http://yakovlivka.edu.kh.ua
На Харківщині підбиті підсумки Всеукраїнської акції за чисте довкілля, участь у якому взяло і понад 4,6 тисяч зареєстрованих безробітних.

Як повідомив перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Сергій Дорошенко, за час акції на території області ліквідовано 1664 стихійних звалища (130% від плану), впорядковано території 1561 кладовища (100%), 893 братських могил і почесних поховань, території 522 парків і скверів (100%). 

Також значно активніше в порівнянні з попереднім роком залучалися до тимчасових робіт з благоустрію шкільна та студентська молодь і їх кількість склала майже 100 тисяч чоловік.

- Виконана велика, серйозна робота, - зазначив перший заступник губернатора Валентин Дулуб. - Кожен, хто завітав на Харківщину, відзначає, що чистіше нашого регіону немає. Звичайно, вони оцінюють нашу область за дорогами загальнодержавного значення. Тут хочу відзначити, що у нас повинні бути в повному порядку не тільки головні магістралі, а й місцеві дороги у всіх населених пунктах. Ця чистота і краса – запорука гарного настрою і якісної роботи.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта