У гуртожитку на Рогані, де билися іноземні студенти, створять кімнату охорони

22.11.2013 07:03 Влада
Представники харківської міліції зустрілися зі студентами з 38 країн світу, що навчаються в Харківському національному економічному університеті.

Мешканці гуртожитку саме цього вишу опинилися в епіцентрі уваги усіх ЗМІ протягом останніх днів.

Поспілкуватися з правоохоронцями прийшло майже 200 юнаків та дівчат різних національностей.

До вишу прибули заступник начальника ХМУ ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Олександр Гапура, заступник начальника Орджонікідзевського РВ підполковник міліції Олег Марченко, представники кримінальної міліції у справах дітей, Управління громадської безпеки, головний спеціаліст по роботі з іноземними громадянами та студентами відділу по роботі з об’єднаннями громадян Харківської міськради Андрій Салінков.

Працівники міліції закликали присутніх завжди дотримуватися чинного законодавства, та своєчасно звертатися до органів внутрішніх справ у разі виникнення будь-яких правових питань.

Проректор вишу Володимир Вєрмашенко підкреслив, що керівництво обласної міліції без вагань відгукнулось на пропозицію створити у гуртожитку кімнату охорони та вже виділило з числа особового складу дільничного, який слідкуватиме за порядком.

У свою чергу представники міліції порадили керівництву ХНЕУ встановити на фасадах університету та гуртожитку додаткові вуличні камери відеоспостереження.

Автор: Администратор сайта