У Кернеса затвердили бюджет Харкова на 2014 рік

22.01.2014 11:10 Влада
http://vz.ua/ http://vz.ua/
Депутати Харківської міської ради сьогодні, 22 січня, затвердили бюджет міста Харкова на 2014 рік. За відповідне рішення проголосували 75 депутатів, утрималися семеро.

За інформацією Департаменту бюджету і фінансів, загальний обсяг доходів бюджету міста встановлено на рівні 6 млрд 929,7 млн грн, в т.ч. дотації з державного бюджету в сумі 78,7 млн грн, субвенції з держбюджету в сумі 1 млрд 567,2 млн грн. Обсяг доходів загального фонду бюджету становить 4 млрд 865,5 млн грн, спеціального фонду бюджету - 2 млрд 64,2 млн грн, в т.ч. бюджету розвитку - 1 млрд 797,6 млн грн.

Загальний обсяг видатків бюджету міста Харкова встановлено на рівні 6 млрд 635,7 млн грн.
Як зазначила заступник міського голови - директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева, завдяки співпраці керівництва міста з народними депутатами з міжфракційного об'єднання «За Харків! За Слобожанщину!» у процесі формування держбюджету на 2014 рік вдалося відстояти для Харкова 81 млн грн. Зокрема, місто отримає 19,4 млн грн додаткової дотації на компенсацію втрат внаслідок надання державних пільг з оплати земельного податку суб'єктам космічної діяльності та літакобудування, субвенцію в сумі 51,5 млн грн на будівництво та реконструкцію, ремонт та утримання доріг, 10 млн грн - на соціально-економічний розвиток.

Перед сесією бюджет міста Харкова був схвалений на засіданні виконкому Харківської міськради.

Також сьогодні Харківська міськрада ухвалила звернення до Верховної Ради про недопущення дестабілізації в країні. У своєму зверненні депутати вимагають припинити насильство щодо органів правопорядку, зупинити захоплення будівель та псування майна, а також припинити лякати країну і захистити громадян України від націоналізму і політичного свавілля.

Нагадаємо, сьогодні таке ж звернення ухвалили у депутати Харківської обласної ради.

Автор: Администратор сайта