Антикризовий центр у Харкові шукає працівників зі знанням іноземних мов (ФОТО)

21.07.2014 11:32 Влада
Фото Ірини Гудзь Фото Ірини Гудзь
У рамках роботи Антикризового центру з підтримки сімей загиблих та забезпечення роботи Урядової комісії з розслідування причин авіакатастрофи літака «Боїнг 777-200» у Харкові почав працювати call center.

- Найчастіше телефонують журналісти, які хочуть висвітлювати цю тему, або волонтери, які пропонують свою допомогу у якості перекладачів чи можуть надати житло родичам загиблим, - сказала оператор колл-центру Катерина Грачова. - Дуже багато міжнародних журналістів телефонувало. Були дзвінки від канадських, голландських, британських ЗМІ. Також телефонують українські журналісти.

Кол-центр працює цілодобово. Номер тел. (057) 700-01-38.

Як додали співробітники колл-центру, волонтери для роботи в Антикризовому центрі ще потрібні. Це у першу чергу волонтери зі знанням англійської, німецької, французької і персидської мови.

- Буквально недавно телефонувала жінка, яка готова допомогти. Ми дали їй телефон людини, яка займається координацією волонтерів, - розповіла оператор колл-центру Марина Кравченко.

А от родичі загиблих на "гарячу лінію" до Харкова ще не телефонували. Усього ж менше ніж за півдня від представників міжнародних ЗМІ і небайдужих українців надійшло близько 15 дзвінків.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта