У Прокуратурі Харківської області обрали головного консультанта

25.09.2014 13:50 Влада
http://www.khar.gp.gov.ua/ http://www.khar.gp.gov.ua/
У Харківській прокуратурі відбулося перше засідання Консультативної ради, яку очолив Заслужений юрист України.

Відбулося перше засідання Консультативної ради при прокуратурі Харківської області 


Перше установче засідання Консультативної ради при прокуратурі Харківської області відбулося сьогодні у прокуратурі. 

- Сподіваюсь на те, що у нас складуться тісні відносини, ми уважно дослухатимемося до голосу громадськості. Ми готові обговорювати з вами нагальні проблеми, пов’язані з боротьбою із злочинністю та корупцією. Сподіваюсь на вашу допомогу. Зі свого боку гарантую, що колектив прокуратури області докладе максимальних зусиль для того, щоб зробити нашу співпрацю ефективною, - сказав  прокурор області Юрій Данильченко.

Учасники установчих зборів обрали голову ради. Очолив консультативний орган прокуратури голова Харківської обласної організації Союзу юристів України, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України Володимир Кривобок.

- Маю надію, що наша робота прискорить будівництво громадянського суспільства в країні. Я ознайомився зі складом ради і вважаю, що тут зібралися професіонали, кожний у своїй справі, які зможуть стати помічниками прокуратури на шляху відкритості та гласності, - відзначив Володимир Кривобок.

Під час засідання визначилися вже й перші заходи на наступний місяць. Зокрема, запропоновано провести під егідою прокуратури Харківської області круглий стіл на тему «Дотримання Конституції України та законодавства держави у взаємодії підприємців та контролюючих органів. Боротьба прокуратури та бізнес-спільноти з корупцією у контролюючих органах».

Автор: Администратор сайта