У військоматі Харківщини обіцяють поставити під штик ще понад п'ятсот юнаків

31.10.2012 09:07 Влада
фото прес-служби РМЦ МОУ фото прес-служби РМЦ МОУ
Другий етап проведення призовної кампанії в регіоні триватиме з 1 по 22 листопада.

- Відсьогодні ми знову викликаємо хлопців до військкоматів, а перша відправка після перерви відбудеться вже 1 листопада, - пояснив військовий комісар Харківського обласного військкомату полковник Олексій Середа.

 Як повідомляє прес-служба Регіонального медіа-центру Міноборони України, на даний час зі всіх 800 цьогорічних осінніх призовників Харківщини, у війську вже служать 282 чоловік, що складає 35% від загальної кількості.

- Другий етап проведення призовної кампанії в регіоні триватиме з 1 по 22 листопада. За цей час, ми поставимо під штик решту наших рекрутів – 518 хлопців і, таким чином, повністю виконаємо план-завдання з відбору юнаків на строкову військову службу, як це визначено у Генеральному Штабі наших Збройних Сил, - зауважив заступник військового комісара Харківського обласного військкомату з призову полковник Юрій Калгушкін.

- На жовтень-листопад ми викликали чи ще запросимо понад 7,5 тисяч юнаків віком від 18 до 25 років. Хтось з них має відстрочку, у когось проблеми зі здоров’ям, тощо. Проте, повірте, більшість з них самі просяться служити. За приблизними підрахунками, умовний «конкурс» до армії складає приблизно «9:1», - додав полковник Олексій Середа.

Автор: Администратор сайта