Українські Карпати готові прийняти Олімпіаду-2022

01.08.2012 07:49 Влада
Високо оцінив українські Карпати під час відкриття Олімпіади у Лондоні Президент Міжнародного олімпійського комітету Жак Рогге.

 Своїми враженнями він поділився з українським прем’єром, повідомляє Урядовий портал.

- Під час відкриття Олімпіади у Лондоні я мав зустріч із президентом олімпійського комітету Жаком Рогге, і він мені розповів, що наші матеріали про Карпати, як про місце проведення зимових Олімпійських ігор, були розглянуті комітетом, і попередній висновок позитивний. Тобто, з точки зору їхніх стандартів і підходів наші Карпати відповідають вимогам проведення зимових Олімпійських ігор, - розповів Микола Азаров.

За словами Прем’єр-міністра України, Жан Рогге заохотив нас подавати заявку на проведення Олімпіади. Адже ми маємо досвід організації подібних заходів і довели свою спроможність під час Євро-2012.

На думку Миколи Азарова, підготовка до зимової Олімпіади-2022 сприятиме розвитку як зимових, так і літніх видів спорту в Україні.
Водночас Микола Азаров висловив переконання, що підготовка до зимової Олімпіади-2022 дасть імпульс розвитку не лише зимових, а й інших видів спорту в Україні.

- Україну знають, до України добре ставляться і закликають Україну розвивати спорт, чим ми і займатимемося, - наголосив Прем’єр-міністр.

Автор: Администратор сайта