Управління з питань туризму створять у ХОДА - заступник губернатора

26.09.2012 10:04 Влада
http://mignews.com.ua http://mignews.com.ua
Про це сьогодні під час нагородження кращих представників туристичної галузі області повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін.

- Харківщина на високому рівні провела в поточному році фінальну частину футбольного Євро-2012 і була побудована прекрасна інфраструктура, - зазначив Євген Савін. - Саме тому, маючи все необхідне для розвитку туристичної сфери в області, нам разом слід докласти всіх зусиль. У відповідному управлінні туристичними питаннями опікувалася одна людина, тому про високі результати роботи годі й говорити. Зі створенням управління з питань туризму справи в цій царині обов’язково підуть вгору.

- Сьогодні перед управлінням стоїть завдання розробити програму по всім напрямкам туризму і визначити, який з них буде найбільш ефективним. Це може бути конференц-туризм, зелений туризм, фестивальний туризм, історичний туризм, етнотуризм і багато інших», – зазначив заступник губернатора.

Також на Харківщині створено обласний центр туризму, який має стати координатором між приватними структурами, які займаються туризмом, державними структурами, які організовують фестивалі й інші заходи, і регіонами, на території яких розташовані історичні пам'ятники.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта