Вакансії харківських заводів. Що пропонують Завод ім. Малишева, "ФЕД" та "ХАЗ"

03.11.2014 12:48 Влада
vkurse.ua vkurse.ua
Дев'ятнадцятьма харківськими підприємствами, які входять до складу концерну «Укроборонпром», заявлено 814 вакансій, з них 669 - для укомплектування за сприяння обласної служби зайнятості.

Про це в ході зустрічі з головою Харківської облдержадміністрації Ігорем Балутою повідомив директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко.

Володимир Міненко зазначив, що протягом поточного року службою зайнятості укомплектовано вже 580 вакансій, у тому числі 47 за рахунок професійного навчання.

Читайте також: НА ТЕРИТОРІЇ ХТЗ ХОЧУТЬ СТВОРИТИ ТЕХНОПАРК. ЗАВОД ЗГОДНИЙ НАДАТИ ЗЕМЛІ
                     УВАГА, РОЗШУК. ЗАВОД ІМЕНІ МАЛИШЕВА НАБИРАЄ ПРАЦІВНИКІВ ТА ОБІЦЯЄ ЖИТЛО

«Безробітні навчалися під замовлення роботодавців як на самих підприємствах, так і на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де тільки цього року нами було підготовлено більше 400 токарів, фрезерувальників, слюсарів-ремонтників, заточувальників, верстатників широкого профілю, наладчиків та ін. Рівень їх працевлаштування становить 93 %», - розповів директор обласного центру зайнятості.

Також він підкреслив, що під замовлення харківських підприємств, що входять до складу концерну «Укроборонпром», було проведено 20 ярмарків вакансій, з них 10 - для ДП «Завод ім. Малишева».

Володимир Міненко додав, що станом на 1 листопада залишаються актуальними ще 76 вакансій. Найбільша потреба в працівниках існує на Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві (17 вакансій), Харківському заводі спеціальних машин (16 вакансій), ДП «Завод ім. Малишева» та ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД» (по 11 вакансій).

«Підприємства потребують кваліфікованих верстатників. Зарплата пропонується на рівні 2,5 - 3 тис. грн. Разом з тим, за цими ж посадами ВАТ «Турбоатом» і ПАТ «Електромашина» пропонують зарплату від 4,5 тис. грн і вище», - підкреслив директор обласного центру зайнятості.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта