Вбивство судді Трофимова: міліція каже, що нікого не затримувала

18.12.2012 13:59 Влада
http://news.bigmir.net http://news.bigmir.net
ГУ МВС України у Харківській області спростувало інформацію щодо затримання підозрюваного у вбивстві судді Трофимова.

Як повідомили у прес-слжубі відомтсва, 18 грудня на окремих веб-сайтах в мережі Інтернет з’явилася інформація про те, що працівниками харківської міліції за підозрою у скоєння вбивства родини судді Трофімова затриманий кримінальний авторитет кавказького походження.

"Головне управління МВС України в Харківській області офіційно заявляє, що вищеозначена інформація не відповідає дійсності. Наразі працівниками правоохоронних органів проводиться необхідний комплекс оперативних та слідчих дій з метою розкриття тяжкого злочину. Робота в даному напрямку триває", - ідеться у повідомленні.

Як раніше повідомлялося на сайті видання "Комсомольська правда в Україні", посилаючись на власні джерела, по гарячих слідах вбивства затримали коронованого у 90-х роках кримінального авторитета Резо. Не так давно злодій в законі вийшов на свободу. Відомо, що він живить особливу любов до антикваріату.

Нагадаємо, 15 грудян 40-річний чоловік повідомив міліцію про те, що в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку, розташованого в Московському районі міста Харкова, він виявив чотири обезголовленні тіла своїх близьких родичів: 58-річного власника помешкання, його 59-річної жінки, їх 30-річного сина та його 29-річної співмешканки. Вбитими виявилися суддя Фрунзенського райсуду Харкова та його родина.

Автор: Менеджер сайта