Віктор Янукович хоче побудувати ще дві атомні електростанції

22.08.2012 15:02 Влада
Атомна потужність нарощується Атомна потужність нарощується
Про це він заявив під час засідання господарського активу Харківської області

Виготовлення обладнання для малої енергетики (гідроенергетики), модернізація конкурентноспроможного енергетичного машинобудування стане запорукою  енергонезалежності України у майбутньому.
– Перспективним є випуск турбін для малих гідроелектростанції. Ми зараз повинні дуже гарно подумати про малу енергетику, адже вона є великою підмогою розвитку нашої енергетики в цілому. Адже підприємства малої енергетики є регуляторами добового навантаження енергосистеми країни, а це і якість електроенергії і її собівартість...Саме мала енергетика буде створювати умови регулятора і вноситиме свій позитивний ефект і в обсяги виробництва електроенергії і в ефективність використання нашої енергосистеми, – сказав Віктор Янукович.
Він підкреслив, що модернізація «Укренерго», будівництво Запорізької трансформаторної станції та інших об’єктів покращить експорт електроенергії.
– Зараз з’являється необхідність будівництва ще двох атомних енергоблоків-мільйонників, – сказав Віктор Янукович.
Також Президент наголосив, що в країні потрібно розвивати малу авіацію та внутрішньодержавні авіаційні маршрути, що дасть поштовх розвитку авіаційної галузі.

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта