Віце-президентом Палати регіонів Конгресу Ради Європи обраний Сергій Чернов

23.03.2016 09:45 Влада
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Виступаючи сьогодні у Конгресі місцевої та регіональної влади Ради Європи в якості кандидата на посаду віце-президента Палати регіонів, Сергій Чернов подякував колегам по політичній групі за висування його кандидатури на цей високий пост.

Він також розповів про себе та діяльність, спрямовану на розвиток місцевого самоврядування: «З 2008 року я очолюю Харківську обласну раду, з 2010 – є президентом Української асоціації районних та обласних рад. Не один рік разом зі своїми колегами в стінах Конгресу відстоюю інтереси місцевої демократії в реалізації нашого основного документа – Європейської хартії місцевого самоврядування».

«Поділяю принципи демократії та захист прав людини, - наголосив Сергій Чернов. - Те, що ми разом з вами робимо, неодмінно дасть свої плоди. І вже зараз ми бачимо, що у всіх 47 країнах - членах Ради Європи Хартія впроваджується крок за кроком. В Україні ж за останні 2 роки ми пройшли великий шлях у реалізації реформ, яких так довго чекали всі люди», - сказав Сергій Чернов.

Члени Палати регіонів Конгресу підтримали кандидатуру Сергія Чернова на посаді віце-президента.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта