Взводні опорні пункти побудують харків'яни під Луганськом. Старт - 21 березня

19.03.2015 11:18 Влада
all.kharkov.ua all.kharkov.ua
Силами Харківської області побудують 31 взводний опорний пункт під Луганськом.

Перші фортифікаційні роботи розпочнуться вже в найближчу суботу, 21 березня.

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін взяв участь у організаційній нараді з питання будівництва взводних опорних пунктів на території, що підконтрольна Україні в Донецькій та Луганській областях. Нарада пройшла у Краматорську Донецької області. 

«По лінії фронту буде обладнано близько 300 взводних опорних пунктів, будівництво 31 з них на території Луганської області доручено Харківській області. Кабінет Міністрів планує виділити фінансування, але ми почнемо роботи, не очікуючи його, - разом з усіма людьми та підприємствами, які до цього ставляться патріотично», - повідомив Ігор Райнін.

За інформацією голови ХОДА, на будівництво однієї споруди знадобиться близько двох-трьох тижнів, у роботах будуть задіяні близько 30 осіб. Будувати опорні пункти будуть не по черзі, а одночасно. Крім того, взводні опорні пункти подібного класу з'являться й на території Харківської області - на всіх стратегічно важливих напрямках.

Геннадій Зубко поставив всім учасникам наради завдання вже до вівторка, 24 березня, узгодити конкретну дислокацію всіх опорних пунктів.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта