Юлія Світлична проанонсувала кадрові призначення

19.10.2016 06:41 Влада
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична на своїй сторінці в Facebook проанонсувала кадрові призначення в ОДА

За її словами, Марк Беккер і Михайло Черняк збережуть посади заступників голови ОДА.

"Марк Беккер - порядна і надійна людина, фахівець, вміє приймати правильні рішення навіть у дуже складних питаннях. Михайло Черняк за короткий час довів, що він може бути ефективним державним службовцям, має зв'язок з громадянським суспільством і ветеранами АТО. За ним - відповідальність щодо процесу децентралізації та реформ у соціальній та медичній сферах", - повідомила Юлія Світлична.

Також, Юлія Світлична повідомила, що посади керівників Департаментів і управлінь збережуть:

Анатолій Бабічев (Департамент освіти);
Вікторія Белявцева (Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону)

Вікторія Аннопольська (Управління масових комунікацій);

Олександр Лукашов (Департамент економіки і міжнародних відносин);

Віталій Кириленко (Управління у справах молоді та спорту);

Юрій Шпарага (Департамент соціального захисту населення).

У той же час, Світлична зазначила, що запросила в команду багато нових людей з різним досвідом роботи, але всі з високим рівнем підготовки.

"З метою активної підтримки громадських ініціатив планую сформувати потужну команду радників саме з кола громадських активістів та волонтерів. Уже запросила в команду Олену Борисову, Надію Кривицький, Ігор Рассоха, Олександра Чумака та Олексія Курцева. Особлива увага - питань територіальної оборони і безпеки, де розраховую на Олександра Мамалуя, Олега Ширяєва, Антона Сосницького, Олексія Сергєєва і весь Союз ветеранів АТО ", - написала Юлія Світлична.

Никлай Мельник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта