За замах на вбивство п'ятьох осіб військовим із зони АТО загрожує довічне ув'язнення

12.03.2015 13:13 Влада
m.newsru.com m.newsru.com
Також військовослужбовців звинувачують у викраденні авто та замаху на вбивство дитини.

Військова прокуратура Харківського гарнізону Центрального регіону направила до суду обвинувальний акт стосовно п'яти військовослужбовців територіального батальйону, які звинувачуються в розбої, один з них - у замаху на умисне вбивство 5 осіб, в тому числі 7-річної дівчинки.

Про це повідомила прес-служба Харківського регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

"У вересні 2014 року, повертаючись з відпустки до місця дислокації військової частини в зоні АТО, в стані алкогольного сп'яніння заволоділи автотранспортним засобом громадянина ФРН, вчинили щодо нього розбій, присвоїли речі, документи, гроші. Один з них при собі мав наркотики", - повідомив старший прокурор військової прокуратури Харківського гарнізону капітан юстиції Олександр Говорущак.

Крім того, один із зазначених військовослужбовців скоїв 2 епізоди закінченого замаху на умисне вбивство чотирьох осіб і малолітньої дівчинки 7 років на території міста Харкова і ще двох осіб на території Харківської області.

Прокуратура кваліфікувала дії військовослужбовців як тяжкі та особливо тяжкі злочини, з покаранням у вигляді позбавлення волі до 15 років або довічне ув'язнення.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта