Захарченко закликав міліціонерів доносити йому на начальство (ВІДЕО)

08.07.2013 08:03 Влада
Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко закликав міліціонерів, з яких начальство вимагає здіснювати побори, доносити просто в апарат МВС.

Про це міністр повідомив в ході прес-конференції, коментуючи ситуацію у Врадіївці та скандальне викриття Євгеном Дрижаком та Дмитром Поліщуком свого начальства.

Також Віталій Захарченко повідомив, що нових правоохоронців у Врадіївський райвідділ набиратимуть, враховуючи думку місцевих жителів, повідомляє UBR.

У липні та серпні у Врадіївському райвідділі міліції проведуть позачергову атестацію працівників, тоді й вирішиться подальша доля служби кожного з них.  

Загалом по Україні, за останніх півтора року з правоохоронних органів звільнили понад тисячу осіб. Надалі виїзні групи відомства слідом за Врадіївкою побувають і в інших регіонах.  Але цього замало. Щоб Врадіївські події не повторилися, у МВС упевнені: потрібні системні зміни у міліції.

По-перше, вдосконалити добір кадрів і посилити особисту відповідальність, а ще - слід запровадити новітні технології у роботі правоохоронних органів. Коли ж почнуться зміни, міністр не сказав. Натомість закликав правоохоронців, у яких керівництво вимагає грошей, повідомляти про це напряму.

Джерело: UBR
Автор: Администратор сайта