Зарплату підвищать дільничним міліціонерам

03.08.2012 06:01 Влада
Дільничним міліціонерам і оперативному складу МВС вже найближчим часом підвищать зарплати.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Черних під час відеоконференції, присвяченій діяльності органів внутрішніх справ у сфері охорони правопорядку, повідомляє Укрінформ.

- Я переконаний, що найближчим часом ми будемо вести мову про підвищення заробітної плати, зокрема тим, хто дійсно на передовій, хто несе службу на вулиці. Дільничні і оперативний склад будуть в числі перших, - запевнив Сергій Черних.

Він підкреслив, що одним з напрямків оздоровлення кадрової ситуації в системі МВС є забезпечення повної законності в її рядах, непримиренність до явищ корупції, зраді інтересів служби.

У той же час перший заступник міністра внутрішніх справ визнав, що не можна подолати прояви непрофесіоналізму та корупції в міліцейському середовищі, оскільки МВС недофінансовується.

"Середній розмір грошового забезпечення в системі МВС у порівнянні з працівниками інших силових структур - ГПУ, СБУ, Міноборони - залишається найнижчим. Протягом останніх років забезпеченість витратами держбюджету на утримання МВС становить близько 40 відсотків і проблемне питання фінансового забезпечення залишається невирішеним з року в рік ", - підкреслив він.

Джерело: Укрінформ
Автор: Администратор сайта