Затримано п'ятьох підозрюваних у нападі на студентів на Отакара Яроша (ФОТО)

12.06.2015 10:20 Влада
фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл. фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл.
У ході спецоперації харківська міліція затримала п'ятьох чоловіків, що підозрюються у побитті студентів вночі на п'ятницю у студмістечку на вулиці Отакара Яроша.

Зараз із ними працюють слідчі органи. Встановлюються інші учасники та організатори масової бійки. Дії зловмисників кваліфіковані за кількома статтями Кримінального кодексу України - ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 2 ст. 187 (розбій). Максимальне покарання за вчинені злочини передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Як повідомили у прес-службі міліції, у зв’язку із даною ситуацією вночі весь особовий склад харківської міліції, в тому числі спецпідрозділи особливого призначення, були підняті по тривозі. Оперативні заходи щодо виявлення та затримання зловмисників тривають. Відпрацьовуються місце злочину, прилегла територія, студентські гуртожитки, встановлюються свідки події.

Нагадаємо, близько 23 години 11 червня понад сорок невідомих у балаклавах напали на студентів гуртожитку університету імені Каразіна, що знаходиться у студмістечку на вулиці Отакара Яроша у Харкові.

В результаті отримали забої та травми багато осіб, 9 з них знаходяться у лікарні. Один студент-іноземець отримав відкриту черепно-мозкову травму і перебуває у вкрай важкому стані.

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта