Проблемні фани ЄВРО-2012 злякалися харківської міліції і не приїхали

20.06.2012 12:32 Суспільство
Міліція злякала німецьких фанів Міліція злякала німецьких фанів
Як повідомив заступник начальника ГУМВС України у Харківській області з питань проведення Євро-2012 Володимир Ковригін, перед приїздом німецької команди в Харкові були готові до зустрічі проблемних вболівальників, але ті не приїхали.

Закордонні поліцейські (споттери), що знають проблемних фанатів в обличчя  працювали на випередження і не дали можливості скандальним фанам виїхати з їх країни.

- У нас була інформація, що можуть приїхати до сотні проблемних вболівальників, - каже Володимир Ковригін. - Тут була група з 16 поліцейських, з якими ми зустрілись заздалегідь. У них були фото порушників, але ті не прибули до Харкова.

На стадіоні “Металіст” споттери знаходились разом із уболівальниками зі своїх країн і реагували на будь-які порушення. Наприклад, убирали з трибун банери з забороненою символікою.

- На проведенні таких матчів заборонена символіка орла. Під час матчу Німеччина-Португалія на трибунах був португальський банер зі схожою символікою, але його попросили зняти.

Також Володимир Ковригін повідомив, що голландські поліцейські, які працювали у Харкові 15 днів, залишились задоволені співробітництвом із українською міліцією і розкажуть про це у себе на Батьківщині.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта