Україна - Англія 0:1. Блохін захищає команду та просить поважати гравців

20.06.2012 09:28 Спорт
Україна вибула з турніра ЄВРО-2012 Україна вибула з турніра ЄВРО-2012
Збірна України програла збірній Англії з рахунком 0:1 і залишила ЄВРО-2012.

Головний тренер збірної України Олег Блохін оцінив поразки від команди Англії, що стало для українського колективу другому на груповому етапі. Команда Україна завершила виступи на чемпіонаті Європи-2012 на третій позиції в квартеті D, повідомляє Обозреватель.

 
"Коментувати гру не хочу, хочу привітати команду з хорошою грою і вважаю, то у нас хороші перспективи. Хочу привітати вболівальників Україні зі святом, нам трохи не пощастило. Ще раз хочу сказати, що мені за цю команду не соромно, і в образу я своїх гравців не дам. Програли так програли, але на суддівство я валити все не буду. Ви і самі все бачили".

- Боляче програвати через суддівської помилки?

 
- А що я повинен робити? Варто п'ять суддів, м'яч на півметра за лінією воріт ... Або Террі в своїй штрафній грає рукою ... Це що, суддівство?! Колліна приїжджав, розказував ... Я взагалі не хочу обговорювати це суддівство. Мені не соромно за команду, а обговорювати суддівство я не хочу. Ви самі все бачили, пишіть.

- У першому таймі Україну домінувала, чому гра не склалася в другому таймі?
 
- Англія забила випадковий гол після рикошету, ми забили чистий гол, який не зарахували. Потім нам довелося ризикувати ... У збірної Англії не було моментів, окрім моменту Руні. За статистикою ми перевершили збірну Англії. Значить, не прийшов ще наш час. Значить, я сьогодні нефартовий.

Джерело: Обозреватель
Автор: Администратор сайта