Дітей поселять у намети під Харковом

24.04.2013 07:49 Суспільство
www.youreporter.ru www.youreporter.ru
Цього літа в одному з таборів Чугуївського району влаштують скаутську зміну для дітей. Вони житимуть у наметах і займатимуться фізичною підготовкою.

Як повідомив під час прямої лінії з читачами “СК” заступник губернатора Харківщини Євген Савін, практично у кожному дитячому таборі області будуть проходити тематичні зміни, адже цей рік оголошено Роком дитячої творчості.

- У Чугуївському районі ми вибрали один табір, який у занедбаному стані, його приберуть, підготують столову і деякі стаціонарні приміщення, і першу зміну діти там будуть жити у наметах, з ними будуть займатися офіцери і спортсмени, - говорить Євген Савін.

У інших таборах будуть проходити такі творчі зміни: “Повір у себе” в таборі “Берізка” Золочівського району, “Лідер”, де діти будуть демонструвати свої лідерські якості і спільноті — в таборі “Ромашка”, “Світ спорту” буде проходити в “Олімпії” Балаклійського району, “Юний рятувальник” - у таборі школи Бойко, “Національні візерунки” - у “Барвінку” Барвінківського району, тематична зміна “Подорож у літо” - на базі “Орлятка” Борівського району тощо.

За словами Євгена Савіна, в цьому році усі 37 оздоровчих таборів області будуть відкриті. Шести оздоровчим таборам були виділені кошти для покращення матеріально-технічного стану.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта