Два великих басейни хочуть побудувати на Харківщині

22.03.2013 08:23 Суспільство
http://kharkov-online.com http://kharkov-online.com
У 2013 році в Харківській області продовжуватимуться втілюватися в життя амбітні плани щодо зміцнення спортивної матеріально-технічної бази.

Ось і голова Борівської райдержадміністрації Микола Кравцов розповів, що з відкриттям в минулому році сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу знялося чимало актуальних проблем. Відтепер, ситуація кардинально змінилася і займатися фізичною культурою, відвідувати спортивні секції мають усі бажаючі.
 
- Окрім цього створені групи здоров'я для дітей з вадами опорно-рухового апарату і навіть є група пенсіонерів - любителів здорового способу життя, - розповів Микола Кравцов. - Зараз розглядається питання стосовно того, аби організувати підвіз до ФОКу мешканців сіл району. А ще будівництво цього комплексу посприяло й розвитку навколишньої спортивної інфраструктури. Були побудовані спортивні майданчики, а парк став справжнім місцем для відпочинку. У найближчих планах розглядається можливість будівництва сучасного критого басейну, орієнтовні витрати на будівництво якого складуть 6 млн грн.

Є серйозні наміри будівництва басейну і в місті Ізюм. Начальник управління фізичної культури, спорту і туризму Ізюмської міської ради Юрій Козлов розповів, що незабаром буде розроблена проектно-технічна документація стосовно будівництва сучасного басейну, адже він вкрай потрібен місту.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта