Флюколд, Фестал та ще декілька препаратів заборонили в Україні

13.01.2015 13:33 Суспільство
Державна служба України з лікарських засобів тимчасово заборонила обіг деяких серій «Флюколду», «Сігану» і «Фесталу» індійського виробництва.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Держлікслужба України спільно зі Слідчим відділом Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області проводить роботу щодо випадку викриття діяльності у Київській області підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих лікарських засобів та виявлення підозрілих щодо фальсифікації лікарських засобів. За цим фактом Держлікслужба України тимчасово заборонила обіг деяких підозрілих щодо фальсифікації лікарських засобів», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, заборона стосується таблеток «Флюколд-N» серії FN-455, з маркуванням виробника «Наброс Фарма Пвт. Лтд.» (Індія), таблеток «Сіган» серії DSO01308 з маркуванням виробника «Дженом Біотек Пвт. Лтд.» (Індія), драже «Фестал» серії 3312172 з маркуванням виробника «Авентіс Фарма Лімітед», (Індія).

Крім того, Держлікслужба повідомляє, що згідно з інформацією ТОВ «Санофі-Авентіс Україна», заборонена серія лікзасобів «Фестал» на територію України не ввозилася і не пройшла державний контроль якості.

Джерело: Держлікслужба
Автор: Администратор сайта