Харківські пенсіонери б'ють на сполох: їх атакують медики-шахраї

08.01.2013 12:51 Суспільство
http://styllzhizni.ru http://styllzhizni.ru
Вони приходили додому до самотніх літніх людей і пропонували безкоштовні медичні послуги.

Про це сьогодні, 8 січня, повідомила заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан. За її словами, дзвінки з такою інформацією надійшли на її адресу, - повідомляє сайт Харківської міської ради.

- Двоє молодих людей дзвонили в квартири самотніх громадян і пропонували різну медичну допомогу, наприклад, виміряти тиск, провести огляд і тому подібне. На щастя, їх ніхто не пустив до себе. Але ветерани телефонували й запитували, чи є така міська програма, за якою б надавалася така меддопомога. Я заявляю, що такої програми немає, і невідомі, які ходять по квартирах, роблять це з лише їм відомих причин. Тому закликаю всіх городян, особливо самотніх, похилого віку, бути пильними і не пускати до квартири таких людей, якщо ви не зверталися в лікарню по допомогу, - повідомила заступник міського голови.

Світлана Горбунова-Рубан зазначила, що це стосується працівників територіальних центрів: впускати в житло можна лише тих, хто добре відомий і постійно обслуговує хвору або самотню людину. У разі сумнівів інформацію про працівника завжди можна дізнатися в терцентрі за телефоном.

Автор: Администратор сайта