Харківських лікарів навчили "продавати" Крим

22.03.2013 13:13 Суспільство
http://www.putevka.com http://www.putevka.com
Для 120 лікарів області провели навчання у Криму.

Кримська влада намагається повернути Криму імідж всесоюзної оздоровниці. Задля цього проводяться інфотури для лікарів України, аби вони самі достеменно знали, які хвороби можна лікувати у санаторіях Криму, а також розрізняли, кому, які кліматичні умови краще підійдуть: південного чи західного Криму. Міністр купрортів і туризму АР Крим Олександр Лієв переконаний, що шанс на безмедикаментозне лікування і оздоровлення має бути у кожної людини. І саме у кримських санаторіях хворі можуть обійтися без таблеток.

На сьогодні “лікнеп” провели уже для 120 лікарів Харкова та області.

- Ми провели навчання з допомогою обласної адміністрації та мерії міста Харкова. Вони збирали контингент. Як правило, це були головні лікарі у різних напрямках: головний пульманолог Харкова, головний фізіотерапевт, головний реабілітолог тощо, - каже Олександр Лієв. - Ми їх не тільки навчали, а й привозили до Криму. Можна сказати, що на сьогодні у Харкові у порівнянні з лікарями всього світу, найбільша кількість медиків знає стан справ з кримською оздоровчою, реабілітаційною та лікарняною практикою. Адже Харків був першим, у якому ми почали організовувати дні Криму.

До Першої столиці не дарма така увага, адже Харків входить у трійку найкрупніших туристичних партнерів Криму. Щороку звідси до сонячного півострова їдуть відпочивати понад 200 тисяч людей.

- У харків'ян можна повчитися тому, як вони люблять Крим. Треба кримчанам так любити Крим, як його люблять харків'яни, - переконаний Олександр Лієв.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта