Кров для хворих дітей здали правоохоронці Харківщини

28.05.2012 14:19 Суспільство
http://society.lb.ua http://society.lb.ua
Сьогодні, 28 травня, вже третій рік поспіль, традиційно до Дня захисту дітей правоохоронці управління МВС України на Південній залізниці та її лінійних відділах провели благодійну акцію

Сьогодні, 28 травня, вже третій рік поспіль, традиційно до Дня захисту дітей правоохоронці управління МВС України на Південній залізниці та її лінійних відділах провели благодійну акцію під назвою «Здай кров — подаруй дитині надію на життя».

Серед міліціонерів, як розповів начальник управління МВС України на Південній залізниці генерал-майор міліції Андрій Мельниченко, донорами були не тільки чоловіки, а й жінки.

- Така акція у нас в управлінні проводиться втретє, - зазначив Андрій Мельниченко. -  У ній бере участь сто відсотків особового складу. Більше того, в цьому році ми вирішили її доповнити: днями ми відвідали 16-у дитячу лікарню міста  Харкова. Вручили батькам онкохворих діточок матеріальну допомогу, яку ми зібрали – по 5000 гривень трьом родинам, вручили іграшки всім дітям, які проходять лікування в онковідділенні  дитячої лікарні, і таким чином підтримали малозабезпечені сім'ї, які потребують такої допомоги.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта