М. Добкін та С. Чернов подарували шпиталю обладнання на мільйон (ФОТО)

26.10.2012 10:04 Суспільство
Фото Ірини Гудзь Фото Ірини Гудзь
Нове обладнання вартістю у 1,2 мільйони подарували "Обласному госпіталю для інвалідів війни".

З візитом до шпиталю завітали голова ХОДА Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов та заступник голови ХОДА Ігор Шурма. Тут лікуються учасники та ветерани війни, учасники та ветерани локальних війн, а також репресовані в роки політичних репресій.

Ремонт шпиталю тривав протягом двох років з 2010 по 2012 роки. Реконструкцію будівлі проведено на суму 13 млн 426 тис. грн. У цьому році проведено капремонт приміщень, де розташовані терапевтичні відділення, а також ортопедотравматологічне та фізіотерапевтичне відділення.

- Усе, що ми планували цього року, ми виконали. Наступного року разом з Харківською облрадою ми закладемо таке фінансування у бюджет області, яке дозволить нам завершити ремонти по фасадах та роботи, пов'язані з енергозбереженням. Ми хочемо утеплити будівлі, щоб менше витрачати на обігрів. Також залишаться дрібні роботи. Всі інженерні мережі, дах, несучі конструкції сьгодні в ідеальному стані після ремонту, - сказав губернатор Харківщини Михайло Добкін.

Михайло Добкін вручив лікарям сертифікат на отримання медичного обладнання: апарату ультразвукової діагностики, рентгенапарату на два робочих місця, електрокардіографу. Загальна вартість обладнання складає 1 млн 200 тис. грн.

Реконструкція шпиталю практично завершена, остаточно завершити ремонт плануюють наступного року.

- Коли обладміністрація разом з депутатським корпусом працює як єдиний механізм у прийнятті рішень та їх реалізації, а не витрачає час на з'ясування стосунків, є результат. Наше завдання - створити умови для обслуговування людей, які проходять тут лікування, - сказав Сергій Чернов.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта