М. Добкіну розповіли про найкращі табори Харківщини

07.11.2012 15:31 Суспільство
http://marina-express.com.ua http://marina-express.com.ua
Майже 200 тисяч дітей цього року відпочили на Харківщині.

За словами заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Савіна, цього року Харківщина вийшла на перше місце серед іншим областей України за рівнем проведення оздоровлення та відпочинку дітей. Протягом літа дитячі табори та заклади оздоровлення відвідали 192400 дітей, тобто більше 90 % дітей від 7 до 16 років.  

Цього року на Харківщині працювало 856 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Серед них особливо відзначилися дитячі табори Красноградського, Зміївського та Близнюківського районів.

- Найкращі сумарні показники за підсумками оцінювання результатів діяльності отримали Красноградський, Зміївський та Близнюківський райдержадміністрації. Фактів надзвичайних ситуацій під час оздоровлення та відпочинку дітей зафіксовано не було, - заявив Євген Савін.

Грамоти та подяки Харківської облдержадміністрації та Харківської обласної ради за успішне проведення оздоровчої кампанії отримали й такі дитячі табори як «Сосновий» Купянського району, «Олімпія» Балаклійського району, «Орлятко» Ізюмського району, «Берізка» Золочівського району, «Орлятко» Борівського району.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта