Губернатор розповість Президенту, як класно у дитячих таборах

07.06.2012 15:53 Суспільство
Керівництво області відвідало дитячий табір Керівництво області відвідало дитячий табір
Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і заступник губернатора Євген Савін відвідали дитячий табір

оздоровлення і відпочинку «Зелена гірка», що знаходиться у с. Водяне Зміївського району. Гості оглянули всі приміщення табору, поспілкувалися з керівництвом і дітьми. Малята привітали гостей веселим танцем і отримали у відповідь подарунки: тенісний стіл, надувний басейн і м'ячі.

- Я сьогодні за дорученням Президента відвідую дитячі табори, - звернувся до присутніх Михайло Добкін. - Ваш табір я особисто відвідав першим в області. Коли я буду доповідати Президенту, скажу, що у вас тут класно.

Як повідомив губернатор, Харківська область традиційно займає лідируючі позиції по оздоровленню дітей в Україні. В цьому році планують збільшити кількість відпочиваючих дітей в таборах і покращити якість їх оздоровлення.

З 31 травня у таборі “Зелена гірка” розпочалася перша табірна зміна, на яку прийнято 140 дітей. У 2012 році заплановано проведення чотирьох змін, протягом яких планується оздоровити майже 800 дітей.

На території закладу (5,2 га) знаходяться їдальня, медичний пункт, ігрові та спортивні майданчики, відеозала, приміщення для організації гурткової роботи, бібліотека, спальні корпуси. Є власна свердловина з питною водою, є відкритий басейн з обладнаним пляжем.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта