На харківському ринку поганяли "бабусь з райцентрів"

01.07.2013 09:01 Суспільство
http://cripo.com.ua/ http://cripo.com.ua/
Правоохоронці Жовтневого району Харкова провели рейд на одному з базарчиків, що розташований неподалік станції метро «Холодна гора».

Тут є чимало вільних торгівельних місць. Проте бабусі з райцентрів Харківської області не поспішають їх займати, повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Харківській області.

Адже окрім того, що там потрібно платити гроші за використання торгівельної площі, ще й треба пройти контроль якості продуктів. А на тротуарі біля метро торгувати можна безкоштовно, тим більш термін придатності товару ніхто не перевіряє.

Завдяки рейдам з початку року викрито 24 факти торгівлі у невстановлених місцях, за якими складені адміністративні протоколи за ст. 160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях).

Санкція даної статті передбачає накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Тож, якщо хтось з городян помітив, що продавці не дотримуються потрібних санітарних умов для зберігання та реалізації продуктів харчування, міліція просить обов’язково повідомляти про такі факти за номером «102». Усі звернення будуть обов’язково зареєстровані та розглянуті, а винні - притягнуті до відповідальності.

Автор: Администратор сайта