На ремонти харківських інтернатів виділять півтора мільйони

28.05.2013 14:03 Суспільство
http://www.pro-goroda.ru http://www.pro-goroda.ru
На наступній сесії обласної ради депутати розглянуть рішення про виділення 1,5 млн грн з обласного бюджету для проведення ремонту інтернатних установ органів праці та соціального захисту населення.

Доручення - підготувати відповідний проект рішення дав губернатор Харківщини Михайло Добкін під час засідання Наглядової ради за роботою інтернатних установ органів праці та соціального захисту населення.

Як повідомила директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олена Захуцька, комплексною програмою соціального захисту населення на цей рік передбачено 4,6 млн. грн. на проведення ремонтних робіт. За її словами, у десяти інтернатах ситуація зі станом примущень особливо гостра.

- Ремонту покрівлі потребують 10 інтернатів, у тому числі шести необхідно відремонтувати покрівлю житлових приміщень, де безпосередньо проживають підопічні, - говорить Олена Захуцька. - Існує також необхідність у проведенні капітальних ремонтів житлових корпусів, інженерних мереж, допоміжних будівель і споруд, оновленні насосного та прального обладнання, ремонті очисних споруд, будівництва близько 4 тисяч погонних метрів огорожі у 7 будинках-інтернатах.

Також обласна влада поставила план із залучення позабюджетних коштів - спонсорської і благодійної допомоги на наступний рік - 6,7 млн грн.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта