Пологи вдома. Від матерів вимагають дорогі довідки (ВІДЕО)

29.07.2013 13:39 Суспільство
http://womanonly.ru/ http://womanonly.ru/
Новоспечених мам, що народжували вдома, зобов'язали здавати ряд дорогих тестів.

Уряд ввів нові правила для породіль, - пише ТСН. Так, тепер жінкам, які народжували вдома, щоб довести своє материнство доведеться здавати дорогі тести. Виключень немає навіть для тих жінок, які мають десяток свідків народження.

Урядовці стверджують, що народження вдома відкриває шляхи для шахрайства. Дітей можуть віддавати іншим жінкам, а тому своє материнство треба довести. Але матері переконують, все зажди можна легко обійти. Якихось 200-300 гривень забезпечують необхідну довідку.

- Просто вимагають, або кажуть: ми не випишемо довідку. Дайте 200-300 гривень. От і все, - розповіла чотирьох дітей Наталя, яка ніколи не народжувала в пологовому будинку. - Взагалі-то пологові будинки були придумані 200 років тому у Франції для мам, які не мали свого помешкання, тому не могли в нормальних умовах народити дітей. Тобто, фактично для повій.

У той же час лікарі впевнені, народжувати у пологовому будинку набагато безпечніше.

- Будь-які нормальні пологи, в будь-який момент можуть перетворитися на паталогічні, які потребують не просто медичної допомоги, а лікарської допомоги, комплексної лікарської допомоги й операційної бригади", - пояснив головний акушер-гінеколог Львівщини Ігор Потапов.

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта