Швидка до потерпілого Пилипця приїхала вчасно - Шурма

25.12.2013 13:07 Суспільство
http://glavred.info/ http://glavred.info/
Як повідомив заступник голови ХОДА Ігор Шурма, виклик до диспетчерської екстреної медичної допомоги надійшов о 21 годині 17 хв 49 сек.

Віце-губернатор презентував запис телефонного виклику швидкої, на якому жінка викликала швидку до вулиці Іванова, 27. Вона повідомила, що 32-річного чоловіка було поранено у ногу. Жінка сказала, що потерпілий — 32-річний чоловік Дмитро Пилипець. Вона представилася, як наречена потерпілого.

За словами віце-губернатора, через сім хвилин швидка прибула на місце події за адресою вул. Іванова, 27. По прибуттю нікого не було знайдено. Після того, як було з`ясовано, чи записано вірно адреса, швидка поїхала назад.

Нагадаємо, вчора ввечорі наактивіста харківського Євромайдана Дмитра Пилипця було скоєно напад.

«Вчора в 21.30 коли я повертався з евромайдана додому, я йшов по вул. Сумкій, потім перейшов на вул. Іванова. За мною стежили 2 хлопця спортивної статури. На вигляд їм 30-32 роки. Останні кілька тижнів я помічав вже стеження. Потім ці два хлопця побігли в мою сторону, тому я вирішив йти по проїжджій частині, щоб зупинити першу проїжджаючу машину, пояснити водієві ситуацію і таким чином врятувати своє життя», - розповів активіст.

Він також розповів, що буквально через пару хвилин чоловіки підбігли до нього, повалили на землю і почали бити.

«Вони використовували сльозогінний газ. У цей час почали зупинятися автомобілі. Це все сталося на вул . Іванова, 27. З автомобілів повиходили водії, злочинці відразу втекли. Водії мені надали першу медичну допомогу і викликали швидку. Ми чекали її 15-20 хв, але так і не дочекавшись вирішили поїхати до лікарні швидкої допомоги № 4. У лікарні мені відразу надали кваліфіковану медичну допомогу - обробили всі порізи і всі зашили. Я як людина з медичною освітою можу оцінювати свій стан як середнього ступеня тяжкості», - підсумував харківський активіст.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта